За нас

Живеем в променящия се свят, където повечето от нас сърфират в мрежата и комуникират в социалните медии, на практика, ако не сте онлайн, най-вероятно не съществувате. Catchastory е бутикова издателска къща, която обхваща днешната култура и използва иновативни методи, за да накара потребителите отново да намерят любовта към книгите.

Да прочетем между редовете

И така, в какво точно се крие магията ни? Търсим модерни писатели, готови да направят следващата стъпка и им помагаме да публикуват успешно творбите си. Това означава, че ние редактираме, публикуваме и най-важното – промотираме вашата работата по правилния начин, за да достигне тя до целевата ви аудитория и да отвори нови светове, в които да се реем.

Концепцията, че днес книгите и потребителите просто нямат тази връзка както някога, е в основата на нашата компания. Ние сме тук, за да променим това! Catchastory използва модерни маркетингови техники, за да представи вашата история на потребителите чрез интернет, социални медии, видео маркетинг, BTL и много други! Готови ли сте да споделите историята си със света !? Просто трябва да се свържете с нас!