До последната усмивка

ГЛОРИЯ

Глория за първи път се разкрива в цялост в биографичната си книга "До последната усмивка", като разказва искрено и емоционално за живота си, за битките си, за музиката си, за любовта.

Влезте в света на Глория, там е светло и красиво!
Приятно четене!

За книгата

Една от най-популярните и обсъждани жени в България най-после разказа за себе си в книга!

Каква личност стои зад медийния образ?

Всеки читател ще открие отговора сам. И ще се възползва от прочетеното според личната си подготвеност да открива житейските истини в живота на другите.

В биографичната си книга „До последната усмивка“ Глория разкрива както силата на характера си, така и своите слабости, съмнения, страхове. Животът я е закалил в не една и две битки, от които тя е излязла с достойнство и е научила своите уроци. Сега разказва за тях откровено и емоционално, непринудено и увлекателно, а историите се допълват от разказите на колеги, приятели и най-близките ѝ хора.

Глория биография - До последната усмивка

За Глория

Галина Иванова, която всички познаваме като певицата Глория, е вече 25 години на музикалната сцена и с песните ѝ израсна цяло поколение. Интересът към нея не стихва, защото е различна, защото има ярка индивидуалност и стил.

Икона, Кралица, Прима... тези титли стоят неизменно до името на Глория, защото са ѝ органично присъщи, защото са заслужени и извоювани – с талант, професионализъм и воля. Популярността ѝ преминава границите на жанровете, в които твори, и я превръща в един от най-успешните артисти в новата музикална история на България. Почитателите ѝ са от всички възрасти и слоеве на обществото, те ѝ вярват и я следват през десетилетията на успешната ѝ кариера.

Глория не си вирна носа, когато стана хит на пазара и когато малките момиченца започнаха да пеят песните ѝ. Тя понесе успеха както трябва и това обяснява кариерата ѝ. Глория не остаря нито като изпълнител, нито като визия, двете неща са абсолютно еднопосочни. И не направи грешен ход. Тя е най-яркият изпълнител, с когото сме били в колаборация.

- МАКСИМ ГОРАНОВ

Глория има класа. Добре прочетохте! Тя има класа на поведение, класа на обличане, въобще класа на персона, на личност. Ако не ви звучи кощунствено, пък дори и да ви звучи, около нея има някакъв холивудски полъх.

- САШО ДИКОВ

Слушам я от 10-годишна, но това не означава, че е ретро певица. И не искам да обяснявам колко велика е била навремето, защото тя си поддържа имиджа и до ден днешен. Глория прави песни в духа на времето, не отрича младото поколение, подавала е ръка на много млади хора, насърчавала е млади певици, не само мен, давала ни е криле.

- ПРЕСЛАВА

Безкрайно уважавам Глория, защото е изминала творческия си път по начин, сходен с моя. Познавам я отдавна, още когато пееше във вариететни програми, каквото съм правила и аз. Смятам, че това момиче абсолютно си заслужи своята популярност и любовта на публиката поради няколко факта: тя има безупречен външен вид, невероятно приятен и мек глас и репертоар от авторски песни. Глория остана неподатлива на модата в попфолка да се правят недотам симпатични текстове и това ѝ прави чест. Освен това тя е невероятно сериозна и целенасочена в работата си, справя се достойно с отговорностите си на популярна личност.

- НЕЛИ РАНГЕЛОВА

"Ще си остана вечната мечтателка – до последната сълза, до последната усмивка ще пея и ще обичам."

Глория